Thursday, 24 November 2016

SELEKSI POP KERONCONG

 
DONGANE URIPKU
  
JENANG GULA
  
KASMARAN SAPA
  
KASMARAN
  
KUSUMANING ATI
  
LUNTUR
  
NGALAMUNING ATI
  
AJA LAMIS
  
SEWU KUTHA
  
TANJUNGMAS NINGGAL JANJI
  
YEN ING TAWANG ANA LINTANG

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

MIDI MIJIL KETHOPRAK RICIK RICIK BANYUMASAN

MAU MIDI MIJIL KETHOPRAK RICIK RICIK BANYUMASAN