TOP

TEPA TULADHA










TEPA TULADHA

SEDHIH BANGET RASANE ATIKU
URIPKU ANA NGALAM NDONYA
SING WIS SUWE DI TINGGAL KASIHKU
KOK ORA PAMITAN AKU

NANGING AKU WIS MANGERTI KABEH
URIPKU MUNG AREP DI GODHA
DADI KORAN TRESNA PEPULASAN
KEBAK JANJI TANPA BUKTI

NANGING AKU RA LALI
MARANG TINDAK KANG WIS K'LAKON
MUGA MUGA DADI PEPELINGKU
SAK JRONING URIP NENG NDONYA

DULUR DULURKU PARA WANITA
MUGA ELING KLAWAN WASPADA
MBOK MENAWA KETATALAN UGA
DADIYA TEPA TULADHA




PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email