Ads 468x60px

DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Thursday, 12 June 2014

MAWAR BIRU

 

 

MAWAR BIRU

TUMETESING WASPAKU ORA TEGA RASANING ATIKU
NINGGALAKE SLIRAMU KENYA IDHAMANKU
 
TANSAH KATON ESEMU NGAWE AWE RASANING ATIKU
NGELINGAKE NALIKA BARENG MLAKU MLAKU
 
ORA NYANA ORA NGIRA YEN NGENE DADINE
AKU KUDU MELU NDHERE'AKE RAMA LAN IBUKU
MULIH NENG NDESAKU
 
WEKASAN MUNG WELINGKU AKU TITIP KEMBANG MAWAR BIRU
OPENANA MINANGKA TANDHA KATRESNANKU


PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN
 

0 comments:

Post a Comment

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Follow by Email