Ads 468x60px

DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Thursday, 12 June 2014

Lgm. PUTRI SOLO

 

 

PUTRI SOLO

PUTRI SOLO AYUNE KEPARA NYATA
PANCEN PINTER ALELEWA DHASAR PUTRI SOLO
 
NGANGGO SELENDHANG PELANGI SUMAMPIR ANA PUNDAHAK'E
CUNDHUK'E KEMBANG MELATI DADI LAN PANTESE

M'LAKUNE KAYA MACAN LUWE SRANDAL JINJIT PENGRAKITE
KIYAT KIYET SUWARANE KELAP KELIP YA SUWENGE
DASAR PUTRI SOLO…..

PUTRI SOLO YEN DHEKIK PIPINE
IRENG MANIS KULITANE DHASAR PUTRI SOLO


 

0 comments:

Post a Comment

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Follow by Email