DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Thursday, 12 June 2014

Lgm. PUTRI SOLO

 

 

PUTRI SOLO

PUTRI SOLO AYUNE KEPARA NYATA
PANCEN PINTER ALELEWA DHASAR PUTRI SOLO
 
NGANGGO SELENDHANG PELANGI SUMAMPIR ANA PUNDAHAK'E
CUNDHUK'E KEMBANG MELATI DADI LAN PANTESE

M'LAKUNE KAYA MACAN LUWE SRANDAL JINJIT PENGRAKITE
KIYAT KIYET SUWARANE KELAP KELIP YA SUWENGE
DASAR PUTRI SOLO…..

PUTRI SOLO YEN DHEKIK PIPINE
IRENG MANIS KULITANE DHASAR PUTRI SOLO


 

0 comments:

Post a Comment

HATSUNE MIKU GAME

HATSUNE MIKU GAME PC FORMAT SWF LANGSUNG PLAY TANPA INSTAL Dibawah ini Screen  Crooot Nyaa           DOWNLOAD     ...

Follow by Email