Ads 468x60px

DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Friday, 27 June 2014

STREAMING


 
DONGANE URIPKU
  
JENANG GULA
  
KASMARAN SAPA
  
KASMARAN
  
KUSUMANING ATI
  
LUNTUR
  
NGALAMUNING ATI
  
AJA LAMIS
  
SEWU KUTHA
  
TANJUNGMAS NINGGAL JANJI
  
YEN ING TAWANG ANA LINTANG

0 comments:

Post a Comment

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Follow by Email