You Are Reading

0

STREAMING

Asek Cello Friday, 27 June 2014

 
DONGANE URIPKU
  
JENANG GULA
  
KASMARAN SAPA
  
KASMARAN
  
KUSUMANING ATI
  
LUNTUR
  
NGALAMUNING ATI
  
AJA LAMIS
  
SEWU KUTHA
  
TANJUNGMAS NINGGAL JANJI
  
YEN ING TAWANG ANA LINTANG

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email

 
Copyright 2010 KERONCONG MUSIC