You Are Reading

0

KENCANA KATON WINGKA

Asek Cello Thursday, 9 February 2017



KENCANA KATON WINGKA

ORA KAYA DHEK SEMANA 
KATRESNANMU PANCEN NYATA
ANANE MUNG TANSAH NGALEMBANA

ORA NATE GAWE GELA
 

MULA AKU YA NIMBANGI
TUHU TRESNA SARTA BEKTI
TRESNAKU ORA MUNG ANA LATHI

NANGING SAK TERUSING ATI

APA BAYA DARUNANE SAIKI MUNG LAMIS WAE
KATONE WIS ORA NGGAPE

SAK SOLAHE MUNG TANSAH NGECE
ADHUH GEK KEPIYE
 

TAK REWANGI LARA LAPA
NANGING YEKTI TANPA GUNA 
PANCEN SLIRAMU WIS ORA TRESNA
KENCANA MUNG KATON WINGKA



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email

 
Copyright 2010 KERONCONG MUSIC