You Are Reading

0

REK AYO REK

Asek Cello Thursday, 23 February 2017



REK AYO REK

REK AYO REK MLAKU MLAKU NENG TUNJUNGAN
REK AYO REK RAME RAME BEBARENGAN

CAK AYO CAK SAPA GELEM MELU AKU
CAK AYO CAK GOLEK KENALAN CAH AYU

NGALOR NGIDUL LIWAT TOKO NGUMBAH MATA
MASIA MUNG NYENGGAL NYENGGOL ATI LEGA
SAPA NGERTI NASIB AWAK LAGI MUJUR
KENAL ANAKE SING DODOL RUJAK CINGUR

JOK DI PIKIR KON PADHA GAK DUWE SANGU
JOK DI PIKIR ANGGER PADHA GELEM MLAKU
MANGAN TAHU JOK DI CAMPUR NGANGGO TIMUN
MALEM MINGGU GAK APIK DI GAWA NGLAMUN



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN
 

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email

 
Copyright 2010 KERONCONG MUSIC