Ads 468x60px

DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Thursday, 23 February 2017

REK AYO REK




REK AYO REK

REK AYO REK MLAKU MLAKU NENG TUNJUNGAN
REK AYO REK RAME RAME BEBARENGAN

CAK AYO CAK SAPA GELEM MELU AKU
CAK AYO CAK GOLEK KENALAN CAH AYU

NGALOR NGIDUL LIWAT TOKO NGUMBAH MATA
MASIA MUNG NYENGGAL NYENGGOL ATI LEGA
SAPA NGERTI NASIB AWAK LAGI MUJUR
KENAL ANAKE SING DODOL RUJAK CINGUR

JOK DI PIKIR KON PADHA GAK DUWE SANGU
JOK DI PIKIR ANGGER PADHA GELEM MLAKU
MANGAN TAHU JOK DI CAMPUR NGANGGO TIMUN
MALEM MINGGU GAK APIK DI GAWA NGLAMUN



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN
 

0 comments:

Post a Comment

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Follow by Email