DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Wednesday, 8 February 2017

NYIDHAMSARI




NYIDHAMSARI

UMPAMA SLIRAMU SEKAR MELATI
AKU KUMBANG NYIDHAMSARI
UMPAMA SLIRAMU MARGI
WONG MANIS
AKU KANG BAKAL
NGLIWATI
 
SINEKSEN LINTANGE LUKU SEMANA
JANJI PRASETYANING ATI
TANSAH KUMANTHIL ING NETRA RINASA
KERASA RARASING
NDRIYA
 
MIDERA SAK JAGAD RAYA
KALINGANA WUKIR LAN SAMODRA
ORA ILANG MEMANISE ADHUH
DADI ATI
SELAWASE
 
NALIKA NIRA ING NDALU ATIKU
LAM
LAMEN SIRA WONG AYU
NGANTI MATI ORA BAKAL LALI
LHA KAE LINTANGE
MLAKU



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN

0 comments:

Post a Comment

VIHARA GITA (LAGU BUDDHIS)

VIHARA GITA AKU BERLINDUNG AKU BERLINDUNG ( 1 ) AKU BERLINDUNG ( 2 ) AKIBAT KARMA AJARAN SANG BUDDHA AGUNGKAN NAMANYA ANATT...

Follow by Email