TOP

LANGGAM JAWA CAPING NGGUNUNG






LANGGAM  JAWA CAPING NGGUNUNG



 Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki ana ngendi

 
Jarene wis menang
Keturutan sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki apa lali
 
Ning gunung
Tak cadhongi sega jagung
Yen mendung
Tak silihi caping gunung
 
Sukur bisa nyawang
Gunung desa dadi reja
Dene ora ilang 
Nggone padha lara lapa

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email