DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Friday, 4 July 2014

LANGGAM JAWA NGIMPI



BAWA

Ngamboro ing awang-awang
Hangelangut bebasan tanpo tepi
Narabasing mego mendhung
Miber ngideri jagad
Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung
Ketungkul ngumbar gagasan
Satemah ginowo ngimpi


LANGGAM JAWA  NGIMPI


SRIPAT SRIPIT LEMBEHANE MRAK KESIMPIR
GANDHES  LUWES WIRAGANE ANGLAM-LAMI

SEDHET SINGSET BESUS ANGADI BUSANA
DHASAR AYU TASIH KENYA TAN KUCIWA

Reff :

TAK CAKETIADUH MESEM SEPET MADU
ORA SRANTA TAK GANDHENG MALAH GUMUYU

KATON BUNGAH KENYA KANG PINDHA HAPSARI
KUCIWANE KABEH MAU AMUNG NGIMPI

0 comments:

Post a Comment

HATSUNE MIKU GAME

HATSUNE MIKU GAME PC FORMAT SWF LANGSUNG PLAY TANPA INSTAL Dibawah ini Screen  Crooot Nyaa           DOWNLOAD     ...

Follow by Email