DMCA

DMCA.com Protection Status

About

Friday, 4 July 2014

YEN ING TAWANG ANA LINTANG






YEN ING TAWANG ANA LINTANG


YEN ING TAWANG ANA LINTANG CAH AYU
 AKU  NGENTENI TEKAMU
 MARANG MEGA  ING ANGKASA NIMAS
SUN TAKOKE PAWARTAMU

JANJI JANJI  AKU  ELING CAH AYU
SUMEDHOT RASANING ATI
LINTANG  LINTANG NGIWI -IWI NIMAS
TRESNAKU SUNDHUL WIYATI

DEK SEMANA JANJIMU DISEKSENI
MEGA KARTIKA KAIRING RASA TRESNA ASIH

YEN ING TAWANG ANA LINTANG CAH AYU
RUNGOKNA TANGI SING ATI
BINARUNG SWARANING RATRI NIMAS 
NGENTENI BULAN NDADARI 


0 comments:

Post a Comment

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Follow by Email