YEN ING TAWANG ANA LINTANG






YEN ING TAWANG ANA LINTANG


YEN ING TAWANG ANA LINTANG CAH AYU
 AKU  NGENTENI TEKAMU
 MARANG MEGA  ING ANGKASA NIMAS
SUN TAKOKE PAWARTAMU

JANJI JANJI  AKU  ELING CAH AYU
SUMEDHOT RASANING ATI
LINTANG  LINTANG NGIWI -IWI NIMAS
TRESNAKU SUNDHUL WIYATI

DEK SEMANA JANJIMU DISEKSENI
MEGA KARTIKA KAIRING RASA TRESNA ASIH

YEN ING TAWANG ANA LINTANG CAH AYU
RUNGOKNA TANGI SING ATI
BINARUNG SWARANING RATRI NIMAS 
NGENTENI BULAN NDADARI 


subscribe

Subscribe

Monitor continues to update the latest from This blog directly in your email!

oketrik

0 comments to YEN ING TAWANG ANA LINTANG :

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email

 
KERONCONG MUSIC Design by Trick and Tips Powered by Blogger