TOP

LANGGAM LUNGITING ASMARA




LUNGITING ASMARA


SEPRENE NGGONKU NGENTENI JANJI
  IKI
PRASETYANING ATI
KADUNG TRESNA MRING SLIRAMU DUH WONG AYU

 RA ELING DINA LAN WEKTU
 
ING ATI KATON RA BISA ILANG
SOYO SUWE SOYO RA KARUAN
NADYAN MUNG TANSAH ANGGADHANG
AKU SAMAR YEN SLIRAMU RA KELINGAN

 
WONG AYU TAK ANTI ANTI JA PIJER SEMAYA WAE
AKU TRESNA KARO KOWE
TEGANE ATIMU
SOYO GAWE LARA
IKU RA PRAYOGA

 
AKU ORA BAKAL MUNDUR AKU ORA BAKAL MLAYU
YEN DURUNG NYANDHING SLIRAMU

UKURANING TRESNA DUDU BANDHA NANGING 
LUNGITING ASMARA


PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email