You Are Reading

0

LANGGAM LUNGITING ASMARA

Asek Cello Friday, 4 July 2014



LUNGITING ASMARA


Seprene nggonku ngenteni janji
iki prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh cah bagus…
Ra eling dina lan wektu

 
Ing ati katon ra bisa ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

 
Wong bagus tak anti –anti, ja pijer semoyo wae
Aku tresna karo kowe…..
Tegane atimu …soyo gawe lara…
Iku ra prayoga

 
Aku ora bakal mundur ….aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu…
Ukuraning tresno dudu banda…nanging lungiting asmoro.



PRINT HALAMAN PRINT HALAMAN

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email

 
Copyright 2010 KERONCONG MUSIC