Friday, 4 July 2014

LANGGAM JAWA SEPINING RATRI



LANGGAM JAWA SEPINING RATRI


DUH HYANG WIDHI KAWULA TAN KENDHAT MEMUJI
MUGI MUGI MARINGANA PANGASTUTI

MRIH NEGARA INDONESIA KERTA RAHARJA
TINEBIHNA RENCANA TWIN SAMBEKALA

DALAH PARA PANGOLAH PRAJA SEDAYA
PANJANG NYOSWA SARTA DADIA TULADHA UTAMA

DONGA PUJI KINABULNA DHATENG NEGARI
SINARENGI SWASANA SPINING RATRI



0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

MIDI MIJIL KETHOPRAK RICIK RICIK BANYUMASAN

MAU MIDI MIJIL KETHOPRAK RICIK RICIK BANYUMASAN