TOP

LANGGAM JAWA SEPINING RATRI



LANGGAM JAWA SEPINING RATRI


DUH HYANG WIDHI KAWULA TAN KENDHAT MEMUJI
MUGI MUGI MARINGANA PANGASTUTI

MRIH NEGARA INDONESIA KERTA RAHARJA
TINEBIHNA RENCANA TWIN SAMBEKALA

DALAH PARA PANGOLAH PRAJA SEDAYA
PANJANG NYOSWA SARTA DADIA TULADHA UTAMA

DONGA PUJI KINABULNA DHATENG NEGARI
SINARENGI SWASANA SPINING RATRI



0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

VOCALOID LANGGAM KERONCONG

  HATSUNE MIKU BENGAWAN SOLO JAPANESE VERSION HATSUNE MIKU LANGGAM JAWA SETYA TUHU SATU NUSA SATU BANGSA KR. BANDAR JAKARTA BENG...

Followers

Follow by Email